Togt 2019

Danmarks kunstskib for børn, M/S BIBIANA, stævner ud på sit fjerde danmarkstogt i sensommeren 2019. Her kan børn tage med på dybhavsmission og gå på opdagelse i dybhavets mystiske univers, når vi åbner op for udstillingen Dybhavseventyr i skibets lastrum.

Forløbig sejlplan 2019 (med forbehold for ændringer):

17.-18. august: Svendborg
20. august: Aalborg
22.-24. august: Kulturmødet Mors / Nykøbing Mors
26. august – 11. september: København / Ofelia Plads
13. – 16. september: Ebeltoft
19. – 23. september: Havnebyen / Sjællands Odde
26. – 28. september: Billedstrøm Festival / Køge
1. – 3. oktober: Marstal

I udstillingen kan børn og barnlige sjæle gå på opdagelse i dybhavet og møde fluorescerende fisk, meterlange blækspruttearme og fængende tentakler. Deltag i vores store dybhavsmission for børn, få en dybhavshjelm på, uv-lugte og det magiske dybhavskort i hånden – så er du klar til eventyr i dybhavet.
Udstillingen er baseret på de mageløse værker af kunstneren Veronika Klimova fra børnebogen af samme navn, der handler om lygtefisken og søslangen, der danner et helt særligt venskab på bunden af det mørkeste dybhav.

Om M/S BIBIANA
M/S BIBIANA er Danmarks første kunstskib for børn. Skibet blev søsat i sommeren 2015 og har været på tre Danmarkstogter. I løbet af tre år på havet har skibet besøgt 39 danske havne-byer, hvor der er blevet samarbejdet, udstillet og afviklet aktiviteter med mange anerkendte museer og kulturinstitutioner.

M/S BIBIANA samarbejder løbende med både nationale og internationale illustratorer. Om bord på skibet kan man opleve fantastisk illustrationskunst, møde dygtige formidlere og deltage i kreative workshops. Fra M/S BIBIANA vil vi gerne bidrage til, at Danmarks havne udvikles til rekreative, blå områder. Derfor tilbyder vi ikke blot børnene en unik kunstoplevelse gennem skibets udstillinger, men laver også aktiviteter direkte på kajen.

M/S BIBIANA er søsat af non-profit organisationen BIBIANA Danmark og er støttet af Nordea-fonden.

For yderligere info kontakt:
1.-21. juli:
Janne Bech: janne@bibianadanmark.dk, tlf: 31148061
22. juli og frem:
Merete Nygaard: merete@bibianadanmark.dk, tlf: 53618062