Foreningen bag

M/S BIBIANA er søsat af non-profit-foreningen BIBIANA Danmark og støttet af Nordea-Fonden.

BIBIANA Danmark arbejder for at inspirere og undervise børn i kunst og kultur. Dette gør vi ved at formidle verdens bedste børnebogsillustrationer gennem nytænkende udstillings- og undervisningskoncepter for børn. Som de første i Danmark formidler vi udelukkende international og national kunst, som er lavet til børn.

BIBIANA DANMARK er dedikeret til fantasien og evnen til at skabe nye verdener og nye virkeligheder. Vi tror på, at børnebogsillustrationer på tværs af landegrænser og sprogbarrierer udfordrer vores vante tankegange, hjælper os med at forstå hinanden og giver os evnen til at se verden med nye øjne.

 

 

Bibiana034_LOW

Kunst og kultur til børn i hele Danmark


Vi ønsker at formidle kunst til alle børn i hele Danmark. Derfor udvikler vi udstillingskoncepter, der kan rejse rundt i landet. Dette gør vi primært ved at drage på togt med vores kunstskib M/S BIBIANA, men også ved at lave pop-up-udstillinger og andre kunstaktiviteter rundt omkring i hele Danmark. Vores kunstaktiviteter tager altid udgangspunkt i nogle af verdens bedste børnebogsillustrationer.

Bibiana102_LOW

Internationalt samarbejde

BIBIANA Danmark er stiftet af arkitekt Janne Bech, der i dag fungerer som BIBIANAs direktør. Grundstenen i BIBIANA Danmarks arbejde er samarbejdet med BIBIANA, International House of Art for Children i Slovakiet, men vi samarbejder også med mange andre internationale kunsthuse verden over. Grundet vores store netværk og brede samarbejde er vi altid opdaterede på de nyeste tendenser inden for illustrationskunst og udstillings- og undervisningskoncepter for børn.

Læs mere om BIBIANA Danmark.